written by
Hello Incrius

Incrius heeft 2 aantrekkelijke jobs in de etalage

Jobs 2 min read , July 15, 2020

"Op weg naar een succesvolle toekomst, kijk je best nieuwsgierig voor je uit en niet berustend in de achteruitkijkspiegel"

Love to Learn
Photographer: Tim Mossholder | Source: Unsplash

Incrius is een technologieleverancier die deze mindset koestert. Bij Incrius zit de jarenlange ervaring, kennis en kunde niet in dozen of verpakkingen, maar in de helden van ons bedrijf. De experts van Incrius zijn leergierige groeiers. Ze volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Ze leren continu bij en leveren aan hun klanten een soliede technologische ruggengraat met gebalanceerd evenwicht tussen lokale en cloudwervels.

Op die weg naar een duurzame toekomst biedt Incrius niet enkel tal van opportuniteiten voor KMO's, ook voor jou liggen er boeiende mogelijkheden op het pad.

Ben jij ook een leergierige en nieuwsgierige groeier? Sta jij open om te leren, om kennis te vergaren in de snel evoluerende wereld van ICT? Voel jij een gedrevenheid om die kennis vervolgens in te zetten bij het begeleiden van klanten en zo de bruggenbouwer te zijn tussen business en technologie? Lees dan vooral verder!

1. Junior engineer - eerste hulp bij vragen

Je start binnenshuis en begeleidt samen met andere Incrius-helden onze klanten in hun zoektocht naar de beste technologische oplossingen voor hun bedrijf. Je voelt je méér dan goed in de wondere wereld van cloud & hybrid computing en je bent hongerig naar kennis. Voor jou is een dag geslaagd wanneer je iets hebt geleerd en die kennis vervolgens ten dienste hebt kunnen stellen van klanten of medewerkers. Wanneer je dat kan doen in een team zoals dat van Incrius is het hek helemaal van de dam.

2. Senior engineer - bruggenbouwer tussen mens en technologie

Je zet je vaardigheid en ervaring in bij de klanten. Je bent er het aanspreekpunt dat proactief informeert, opties evalueert en technologie uitrolt in functie van gedetecteerde businessbehoeften. Je zet je kennis en ervaring in zonder er in vast te roesten en blijft leergierig open staan voor innovatie en nieuwe mogelijkheden.

Voor jou is een dag geslaagd wanneer je je werk zelf hebt kunnen organiseren en uitvoeren zoals gepland en afgesproken. Je voelt je goed wanneer je hebt kunnen overleggen met andere Incrius-bruggenbouwers en hebt kunnen kiezen welke plek de meest geschikte is om een taak succesvol af te werken.

Profiel

Voor beide functies zijn je diploma's en getuigschriften ondergeschikt aan je groei-mindset, je gedrevenheid om te leren en je vaardigheid om met collega's en klanten conflictvrij om te gaan. Voor de seniorfunctie is ervaring in de sector in combinatie met een open en alerte geest een interessante troef.

Aanbod

Het zal je als kandidaat "Incrius-Bruggenbouwer" inmiddels duidelijk zijn dat je niet in zo maar een IT bedrijf terecht komt. Wil je weten wat we naast verloning en extra-legale voordelen nog allemaal voor jou in petto hebben, neem dan nu initiatief en laat ons je interesse en "honger naar meer" weten.

Job #jobalert #it #jobpost #engineer #technologie #technology