written by
Hello Incrius

Incrius webinar: Ontdek de verborgen schatten van Microsoft 365

Events 1 min read , February 10, 2021
Webinar Microsoft 365

Benut jij je software volledig en optimaal?

In maart 2020 werden we van de ene dag op de andere dag door de pandemie gedwongen om anders te leven en werken. Weinig organisaties waren hier 100% klaar voor. De meerderheid redt zich wel, maar improviseert en gebruikt zo slechts een klein deel van de vele opties die hun software te bieden heeft.

Gastspreker Hans Demeyer legt schatten bloot.

Hans Demeyer volgt de trends en transformaties in de ICT-wereld sinds 1994 op de voet en begeleidt organisaties in hun digitale reis. In het komende webinar neemt hij je mee in de post-covidwereld van Microsoft 365. Ontdek wat je al lang in huis hebt, maar nog nooit gebruikt hebt. Zie mogelijkheden die plots heel relevant lijken en bijdragen tot meer productiviteit, aangepaste beveiliging, gestroomlijnde samenwerking en voldoening in onze nieuwe moderne werkomgeving.

Hans brengt de materie op een luchtige en begrijpelijke wijze zodat zowel ICT-verantwoordelijken als bedrijfsleiders en medewerkers die vooral naar de toegevoegde waarde zoeken, er iets aan hebben. Hij vertrekt vanuit realistische herkenbare scenario's en toont hoe de onderdelen van Microsoft 365 daarin passen.

Ga mee op schattenjacht!

De plotse nood naar meer thuiswerk heeft heel wat zaken in een stroomversnelling gebracht.  Microsoft kon niet achterblijven en paste in versneld tempo zijn Microsoft 365 & Azure aanbod aan. Met de laatste telg “Microsoft 365 Business Premium” komen de enterprise mogelijkheden nu ook in het bereik van de KMO. De basis kennen velen onder ons al, maar Microsoft 365 biedt zoveel meer.

Schrijf je hier in voor één van volgende sessies:

  • Maandag 22/02 van 15u30 - 16u30
  • Woensdag 24/02 van 10u30 - 11u30
  • Vrijdag 26/02 van 14u00 - 15u00

Inhoud

Wat is Microsoft 365?

De verborgen schatten ontdekken (Powertools, Sway, Forms, Stream, Planner, …)

De mogelijkheden van Microsoft 365

  • Beveiliging van identiteiten
  • Beheer je mobiele apparaten
  • Beheer je data: beheer van OneDrive, SharePoint, delen van info, APM, …
  • Secure Score

Stel jouw vragen op het einde van het webinar tijdens de Q&A.

We kijken ernaar uit om je (opnieuw) virtueel te mogen ontvangen!

Hans & Kris

#treasure #gastspreker #OneTeam #OneIncrius ;-)

Incrius Microsoft365