written by
Hello Incrius

incrius wenst jou en je dierbaren een fantastisch 2020!

1 min read , December 26, 2019

Het is wederom die tijd van het jaar. Een moment van reflectie, een moment van vooruitblikken. Ook bij incrius grijpen we dit moment graag aan om terug te kijken op een fantastisch 2019. We nemen ons voor om er nog een beter 2020 van te maken!

incrius wenst jou en je dierbaren een fantastisch 2020 en bovenal een goeie gezondheid! Business is belangrijk maar deze is maar relatief ten opzichte van iets wat veel belangrijker is met name je gezondheid.

incrius fantastisch 2020
Photographer: Paige Cody | Source: Unsplash

Wij willen je oprecht danken voor het vertrouwen dat je gesteld hebt in incrius het afgelopen jaar. Ook in 2020 willen we onze ingeslagen weg graag samen met jou verder zetten en onze relatie verstevigen!

Onze loyale langetermijn relatie die we willen opbouwen met elke medewerker, leverancier, partner en persoon is ontzettend belangrijk voor ons.

Deze waardevolle connecties blijven ook in 2020 onze topprioriteit!
incrius relatie
Photographer: Ben Koorengevel | Source: Unsplash

incrius kijkt er naar uit om samen met jou ook in 2020 heel wat nieuwe initiatieven en projecten om te toveren tot een groot succes!

Feestelijke groeten!

Arne - Céline - Didier - Emile - Jana - John - Kris - Lieven - Margot - Maxime - Pascal - Peter - Tim - Thierry

Incrius kerst nieuwjaar
Photographer: Kristina Flour | Source: Unsplash

Hou onze sociale media zeker in de gaten in 2020. Binnenkort volgen enkele aankondigingen waar we nu nog niet veel over kwijt kunnen...

Incrius Wishes Family New Year