written by
Hello Incrius

Ontdek lifecycle management in het webinar: 'k Zou het bij God niet weten!

Events 1 min read , September 22, 2020
webinar lifecycle management
Ontdek het belang van lifecycle management en boost zo je bedrijfszekerheid.

Ontdek het belang van lifecycle management.

De ICT-omgeving van een onderneming is vaak een complex kluwen van servers, netwerken, kabels… Bedrijven breiden uit, een cloud-omgeving wint aan populariteit en uw werknemers nemen hun werk altijd en overal met zich mee. Je herbekijkt dus best regelmatig je infrastructuur en evalueert of je huidige systeem nog wel voldoet aan de eisen van je groeiende business.

Het klassieke 5-jaarlijkse model van aankoop en afschrijven is achterhaald ! Daarom moeten we, door onze werkwijzen continue aan te passen aan de snel veranderende mogelijkheden van de cloud, evolueren naar een cloud-hybride strategie. Indien je nieuwe ontwikkelingen toepast op oude software, houdt dit risico's in voor je bedrijfszekerheid.

Kan jij op enkele minuten tijd en met slechts één klik, alle accurate gegevens van je ICT-omgeving voorleggen? Onmogelijk zeg je? Incrius helpt je graag op weg.

'k Zou het bij God niet weten!

Op de vraag: “Waar staat jouw ICT-omgeving op dit moment?”, krijgen we veelal hetzelfde antwoord: “Ik zou het bij God niet weten!”. In ons volgende webinar gaan we dan ook dieper in op lifecycle management, een werkwijze die nieuwe inzichten voor een toekomstgerichte planning en strategie benadrukt. Op die manier leer je risico's in te schatten, budgettair vooruit te plannen en behoud je ten alle tijden een overzicht op je actuele ICT-situatie.

Inhoud:

  • Lifecycle management: weet wat je in huis hebt.
  • Long term strategie: stippel je doellijnen uit, op basis van de meest accurate gegevens.
  • Realtime updaten: wees klaar voor een snelle implementatie anno 2020.

Op het moment dat voor jou het best past.

  • Maandag 05/10 van 13u - 13u45
  • Woensdag 07/10 van 10u - 10u45
  • Vrijdag 09/10 van 15u - 15u45

Wees je ICT de baas; schrijf je hier snel en eenvoudig in !

lifecycle management strategie